Nº DE VISITAS


lunes, 6 de febrero de 2012

NOU PROJECTE-NUEVO PROYECTO

La Galeria Gal Art de la Rda O'Donell 89 de Mataró , tanque les seves portes -el proper 15 de Febrer- per obrir-ne unes altres de virtuals, amb la finalitat d'ampliar els horitzons com empresa. Es tracta de passar a la Promoció i Divulgació de l'art a la ciutat de Mataró i a la comarca de Maresme, incloent-hi, les mateixes i noves activitats.
Esperem les vostres visites de moment virtuals, de la mateixa manera que posem a la vostra disposició els nostres serveis que podreu trobar a la pàgina Web que crearem per a tals efectes i que properament us enviarem a través del nostre correu electrònic.Volem agrair des d'aquí tot el suport que hens en donat : Cathy Lorton, Carme López, Joan de la Ossa, Salvador Pujol, Jaume Agulló ( artistes i amigs ) Associació Sant Lluc Per L'art-Mataró ( Teresa Roig, Mª Isabel Llaquet, Antoni Luis ) Mateu Ros ( Director General de CAP-GROS) La Vanguardia (que ha inclòs en la seva agenda algunes de les nostres exposicions) Francesc Masriera (amant de l'art i amic) Ester Merino i Sergi Penedès de l'I.M.AC. de Mataró (per la visita que van fer en el seu moment a la galeria) Marta Teixidó i Pere Pascual (crítics d'art) Joan Llop i Mario Nicolás (que ens van deixar utilitzar el nom de GAL-ART i ens van ajudar amb la seva revista d'art) i per sobre de tot i de tots a Montserrat Masvidal pel suport que ens ha donat durant aquest últim temps i ens ha motivat a seguir endavant amb el nou projecte que també és seu.
Els telèfons mòbils seguiran sent els mateixos és a dir 636.356.185-636.018.166 i el fix a partir de la data indicada serà 937995743, on sereu atesos com fins ara.

La Galería Gal- Art de la Rda O'Donell 89 de Mataró, cierre sus puertas-el próximo 15 de Febrero-para abrir otras virtuales, con la finalidad de ampliar los horizontes como empresa. Se trata de pasar a la Promoción y Divulgación del arte en la ciudad de Mataró y la comarca del Maresme, incluyendo, las mismas y nuevas actividades. Esperamos las visitas de momento virtuales, al igual que ponemos a vuestra disposición nuestros servicios que podréis encontrar en la página Web que crearemos para tales efectos y que próximamente os enviaremos a través de nuestro correo electrónico.Queremos agradecer desde aquí todo el apoyo que hemos recibido por parte de : Cathy Lorton, Carmen López, Juan de la Ossa, Salvador Pujol y Jaume Agulló (artistas y amigos) Asociación Sant Lluc Pert L'art-Mataró (Teresa Roig, M ª Isabel Llaquet, Antoni Luis) Mateu Ros (Director General de CAP-GROS) La Vanguardia (que ha incluido en su agenda algunas de nuestras exposiciones) Francesc Masriera (amante del arte y amigo) Ester Merino y Sergi Penedès del I.M.A.C de Mataró (por la visita que hicieron en su momento a la galería) Marta Teixidó y Pere Pascual (críticos de arte) Joan Llop y Mario Nicolás (que nos dejaron utilizar el nombre de GAL-ART y nos ayudaron con su revista de arte) y por encima de todo y de todos a Montserrat Masvidal por el apoyo que nos ha dado durante este último tiempo y nos ha motivado a seguir adelante con el nuevo proyecto que también es suyo.Los teléfonos móviles seguirán siendo los mismos es decir 636356185-636018166 y el fijo a partir de la fecha indicada será 937995743, donde sereis atendidos como hasta ahora.


GAL-ART, Galería d`art


Daniel Cabrera


Joan Fàbregas

2 comentarios:

  1. Me alegro muchísimo por este paso que dan. Estoy convencido que seguiran en la linea de éxitos que han cosechado hasta ahora. Ya se nota que estan a la altura de las circunstancias para que el proyecto crezca a mayor escala. Brindo por por esta continuación de prospero negocio y por ustedes dos
    Un abrazo
    Pablo Guidarelli

    ResponderEliminar
  2. Sempre es una pena que un espaï dedicat a l'art desapareix, pèro encara es més dolorós quan es tracta del projecte de dos bons amics!!! Dessitjo de tot cor que aquesta nova singladura sigui del tot satisfactoria!!! Una abraçada!!

    ResponderEliminar